Lite Blandade bilder från sommarenHemma på landet och gottar sig med mamma och pappaNjuter av en solig eftermiddag i BoråsJacobs familj bildar band :) Johnny, Syster Hannah och kusinen HelenaMamma Tuula är sångare i Bandet medan moster Ann-Marie filmar :)Denna söta bild på mamma finns på pappas kontor .. Så fin :)
Är och besöker min sockersöta vän Jenny i HbgÄter världens godaste glass. Den finns att köpa i Helsingör, i en gränd nära Kajenjag, Jacob blir bjudna på en trevlig rundtur i skåneland och avslutar med en jättegod middag vid Höganäs båthamnHär har höganäs satt upp dekorativa, handgjorda kakelplattor av barn.
Jacob ligger och njuter av havet :)Den här bilden är tagen utanför mitt jobb och jag tyckter den är riktigt rolig. Tydligen ville ägaren av minibilen på bilden garantera sig en privat parkeringsplats i knalleland, så han kom på den brillianta iden att använda sig av en betonggris :)Här sitter underbara Elliot och Njuter av glass och kollar på filmen Bilar. Innan hade vi, jag , jacob Calle, Louise och Elliot varit och bowlatÄr avslutar vi en underbarkväll med våra underbara vänner med att bränna lite fett med ett dansspel på Wii

RSS 2.0