Om farfar vilar så får väl jag göra det med.

Lilla busfröt höll oss igång i helgen. Hampus o Linda var på bröllop och Oliver kom redan på Lördagförmiddag. Lite si o så blev middagen för det var alldeles för mycket att hittapå. Destomer åts det på kvällen. Eftermiddagen tillbringades i Skråmered hos Maggan ..Dante o Hedda var där och Oliver fick låna Dantes traktorgrävare . som tur var hadde Oliver med en hjullastare som han lånadeut. tack för en trevlig eftermiddag.

Farfar & Svinto tar en vila.

Helgen blev jätte bra fast vi fick en skur då o då. Här passar vi på att vila mellan skurarna.

Farmor nyopererad !!!

Ja det här borde varit filmat..hihi.. När jag fick undersökt ett märke på min läpp gick jag med på att tandläkarelever fick vara med på min lilla operation,,japp låt dom lära o se. I Torsdags förberedes jag för operation ,,,jösses,,kunde tro det var ett jätte ingrepp,,grönt lakan över hela mig med ett litet hål vid ansiktet,,,vad har jag gett mig in på? Sprutan kändes enorm,,,tur jag låg ner... In kom eleverna 1,2,3, ojojoj Efteråt frågade jag sköterskan om hur många dom var. 23 stycken Jag som gissade på 4-5 när jag gick med på det,,,tur man inte vet allt... ps Jag passade på att stoppa i lite botox också ds

ÖLPROVNING

Inte konstigt man blev kissenödig !!!!!! Här var det bryggeri nattklubb pubb och matställe allt i ett. Väldigt mysigt ställe med musiker som tränade. Hit ska vi igen och då tänker vi äta här också.

Lilla sjöjungfrun

Jag trodde hon var större !!! .

Eftersom jag inte bloggat på länge så kommer bilderna i fel ordning.......här är vi i Köpenhamn med Conny Emelie och Lasse (Emelies pappa)

I Julas fick vi en ölprovning av herr o fru Lindblom..... Det blev en jätte trevlig dag med fint väder god öl och trevligt sällskap... Jag ljuger nog inte när jag gissar på vi gick minst 2 mil... Tänk er mig o Nisse hålla takten med Conny som springer o har dubbelts så långa ben och Emelie som spelar fotboll i damlaget. Fick vila hela Söndgen,,,men det var det värt,,,

Farfars lastare

En stor besvikelse att farfar inte hadde lastaren hemma i Lödags . Jag åkte trädgårdstraktor istället ,,kul det med. .

Lunch i Menlösa

Här sitter jag och käkar hos farfar o farmor. Potatismos biffar och lingon. Farfar farmor och pappa åt strömming... Efter maten hjälpte jag farmor med disken,,,sjöslag.

Trött efter en dag med farmor

Så här kan det se ut när farmor ooch jag busat... Idag hämtade farmor mig på dagis,,,,,,Mamma skulle till Ullared,,,, Två grävmaskiner grävde utanför dagis ,,det finns inget bättre ,,,farmor fick lova att gå dit igen efter att vi varit hemma o käkat macka o joggi.... Farmor höll vad hon lovade o det blev en runda till grävmaskinerna. Gissa vad mamma hittade i Ullared ??? Jo en grävmaskin till sandlådan...jippi.

Fika time i Mulleskogen

Så här mysigt har vi när solen skiner och barnen är på gott humör.

Maria jag lovar att blogga bättre !

Maria vill hemskt gärna veta vad som händer här hemma i Sverige,,,nu ber jag Nyvångs och Veingeborna att blogga också. Förra veckan på Tisdagen var det som vanligt Mulle och på kvällen Vårruset .Som vanligt jätte trevligt..Ann Maggan Emma och jag...jag lovar att till nästa år ska det tränas för ujujuj vilken kondis jag har. Efteråt har vi det mysigt med mat o dricka ,,innan loppet regnade och snöade det så vi fick sitta kvar i bilen ett tag.. Som på beställning kom solen innan vi startade...

RSS 2.0