En underbar helg

Mamma och pappa har varit uppe i borås på besök och vi hade en fantastisk helg.
Det  var mycket skratt och lite ömma leder men ojjjj så mysigt.
Jag har de bästa föräldrarna man kan tänka sig.

Vi började dagen med att dricka en kopp kaffe. Sen tog vi bilen ner till stan. På stan var det lite julmarknad som vi strosade runt på. Vi stannade och tog en fika på ett av stans bagerier. Sen begav vi oss till lägenheten och lagade lite mat. Efter maten hade jag och Jacob planerat en liten överraskning. Tillsammans tog vi en taxt ner till stan för att sedan promenera en bit till överraskningen.Här står Mamma, pappa och Jacob i Borås stadsparkBilden är lite för mörk, men mamma och pappa står och kramar om lilla kaninenPå kvällen överraskade jag och Jacob med lite bowling :)Här myser jag och mamma mellan strikarnaMamma väljer noga det bästa klotetPappa fokuserar till max för att få till sina coola skruvarLite suddigt men det är jag på bilden på väg att visa resten hur man verkligen bowlar hihihi Jag får lov att skryta lite eftersom jag aldrig vinner över Jacob på bowling.Me and my loveJag och söta pappaPeacemannen står och funderar över varför han förlorar mot mig :)Fina fina Mamma och PappaJacob och pappa tar en lugnande öl efter bowlingenEfter bowlingen var det dax att återvända till lilla lägenheten i Borås. Det var riktigt kallt ute så när vi kom hem drack vi lite glögg och spelade yatzy och mysteEftersom jag och Jacob inte har några extra rum så får man lösa sängplatser så gott man kan.
Här ligger mamma och pappa på vår supersuper bra dubbelluftmadrass. Inte långt efter bilden togs släcktes lamporna. Jag vaknade en massa gånger under natten för jag var orolig att luften skulle gå ur madrassen eftersom jag redan lagat den en gång med Connys grymma silvertejp. Men madrassen är som ny tack vare connyPå söndagen var Jacob tvungen att åka och jobba så jag, mamma och pappa fick en mysig  stund tillsammans innan de begav sig hem igen.


Tack Mamma och Pappa för en underbar helg

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Maria

En liten tavla till mina underbara vänner

Jag har målat en liten tavla på mina vänners lilla pojk.
//Maria

Hallå tjejer ,,,,vad tycker ni om nya åket ???


Kvällen slutade med en liten provtur av årets modell...

20 minuters underhållning,,,,

.

Jaha flickor ni skulle varit med...... jag o Maggan hadde en trevlig tjejkväll med EMD


Björn skift hadde nog passat bättre men vi hadde en jätte trevlig kväll.
Jätte duktiga killar ...
Volvo bjöd kvinnliga volvoägare på vipkafton med mat och underhållning.

Hoppas alla pappor hade en underbar dag


Jag älskar min familj och i går var det farsdagsfirande runt om i landet.Grattis  underbara pappaGrattis underbara lillebror.En liten annan sak. För er som kollade på Ensam mamma söker i går så var en sekvens filmad på ett gymm i Partille. Om ni kollar på avsnittet igen, så lägg märke till Bruttan som springer på löpbandet bakom. Hon har rött hår, som når under öronen. Det är Jacobs Mamma  :)


Puss på er alla glada

Jag önskar er en underbar vacka med många kramar och massa skratt

JAG har stickat en halsduk till Jacob

Jag måste säga att jag är mycket stolt över min senaste kreation
En svart Halsduk till Jacob som man trär över huvudet, då slipper man oroa sig att den ska flyga bort om man är ute i blåsigt väder.

Bäst av allt är att Jacob gillar den :)

Tjing Maria

Japan blogg

Nu finns det en blogg för er som vill följa mitt och Jacobs äventyr
Den finns under länkar och heter Japan bloggen

RSS 2.0