Conny o Emelie verkar ha en jätte trevlig bröllopsresa ,,,Varaner på 2 m under huset ,djungel färder med övernattningar ,hängbroar i träden matlagning i bamburör ,,,Gissa om vi alla är nyfikna på allt dom varit med om.

.

Här börjar herr o fru Lindblom sin smekmånad.....


Vi önskar er en underbar resa ni kommer att minnas livet ut.
efter några oroliga dagar med feber o magont är ni nu på väg till Borneo.
När jag hörde att det bodde varaner på 2 m under ert hus så är jag lättad över att ni rest vidare.
Jag o Emelies mamma följer er resa med förskräckelse.

Bilderna kommer i fel ordning..

x

Rolls-Royce...


Ja snacka om bra flyt...
En öppen amerikanare var beställd och påväg.
Bilen gick sönder en bit från kyrkan,.
På nolltid ordnades det fram en flott Rolls-Royce med två flaggor fram.
Chaffören såg ut som en engelsk gentleman med plommonstop och handskar .
Ja en riktig gentleman var det som öppnade dörrar , höll buketten . lyfte upp släpet på klänningen.
Nästan alla trodde att det var planerat så.

Lycka sol och glädje....


Nu är de två ett.
Valet av dag kunde inte varit bättre ... solen sken från en blå himmel och liljekonvaljen stod i full blom.
Alla var glada och det blev ett vackert och trevligt bröllop.

Vackra ringar fick båda.


Det var så mycket att smälta och titta på så jag minns inte hur deras ringar såg ut.
Emelies var säkert jätte fin ....Connys var gjord av hans gammel farfars vigselring.

Herr & fru Lindblom.


Det vackraste jag sett.
Dom var helt underbart vackra båda två.
Stora tårar rann på mina kinder.

Är detta verkligen vår son ???


Ja nu är jag verkligen förvirrad både över vår son och vår svärdotter.
Många säger att Conny vore söt som flicka.

Kuala Lumpur

Nu ar vi har i hettan!
Borjade med att ata en massa kinamat tillsammans med Emelis kompis Elaine och hennes kille. Maten tog aldrig slut trots att vi att vi at sa mycket vi bara kunnde. Fick en snabbguidning av Kuala Lumpur

Igar tog vi taxi till Central market for att sedan strosa runt dar en stund och stoppa ner fotterna hos ett gang hungriga doktor-fiskar som at upp all var doda hud. Kittlades som bara den men tills slut var det riktigt skont! Nu har vi fotter lena som babtrumpr. Av nagon konstig anledning sa verkar fiskarna gilla svenska fotter bast for dom flockades hos oss. Kanske tyder det pa att vi tvattar fotterna lite for daligt!?
Fortsatte var vandring i China-town och sedan vidare mot Little India. Totalt spenderade vi nog minst 5timmar vandrandes och avslutade med att somna gott vid hotellpoolen med utsikt mot Petronas Twin Towers.  

Idag har vi varit ute vi Lake gardens , strax utanfor KL. Tittat pa orkiderer, hibiskus och en massa faglar i v'rldens storsta fagelpark. promenerade givetvis hem oxa. Vi maste skaffa oss en stegraknare!
Laddade for en ol vid poolen for att svalka av oss lite men ett OSREGN hann fore....men nu ar det over sa vi drar vidare nu....

Conny kollar in elektronikkvarteren nu.....dit ska vi tydligen! :)
Jag har bara handlat ett par solglasogon, bra jobbat tycker jag for har kan man verkligen handla ihjal sig!

Kramar

Blivande fru Lindblom


Vi hörde att möhippan blev skoj.

Nu börjar resan! Vi tackar alla för en f...

snc00209 (MMS)

Nu börjar resan! Vi tackar alla för en fantastisk bröllopsdag och ser fram emot en fantastisk resa.


Titta så fina dom blir ;)

snc00208 (MMS)

Titta så fina dom blir ;)


Live från hotellet. Uppladning inför bröll...

snc00202 (MMS)

Live från hotellet. Uppladning inför bröllopsdagen.


Vilken underbar födelsedag

Hej

Jag vill tacka er för alla underbara gratulationer :)
Jag hade en helt underbar dag

Dagen började då larmet på klockan ringde kl 05.00, självklar har jag planerat min väckning så att det finns tid för att snoza. Sen gjorde jag mig färdig och gick till jobbet. När jag kom in på kontoret stod det en jättefin blomma från mina älskade vänner på jobbet :) Dagen gick, men jag var otroligt nervös och nyfiken för jag viste att Jacob hade något lurit på gång, men jag viste inte vad.???

Kl 14,45  kom Jacob in på jobbet och lämnade ett kuvert till mig med klockslaget 14,30(han var lite sen), och han lämnade ett brev med klockslaget  15,15 till Benita (min kollega) så jag inte skulle tjuvtitta.  Sen gick Jacob igen. Första brevet (brev 1) öppnade jag och där fanns ett brev där det stod att jag fick ett presentkort som gällde just idag, men det stod inte på vad det var för presentkort. Tankarna började vandra och leendet var stort som en sol. Mina kollegor var nog minst lika nyfikna och förvirrade som jag... ÅÅÅ så spännande

Klockan slog 15,15 och då fick jag lov att öppna brev nr 2. Benita lämnade över brevet och där stod det att jag skulle gå till Ekohallen i knalleland. Jag gick dit och Jacob stod utanför MCDonalds och väntade. Vi tog oss en varsin burgare och mjukglass.

Sen började vi gå och jag följde Jacob. Jag viste inte vart vi skulle, och Jacob var tyst som en liten mus. Plötsligt gav han mig brev nr 3. I brevet stod det att jag skulle gå till söndratorget (busstorget i borås). Det var allt som stod, inget annat, ojojoj vad skulle hända nu??? Jacob gick med mig hela vägen till södratorget, vägen kändes som en evighet för jag ville ju veta NUUU vad som skulle hända, inte sen.

Väl på plats på södra torget gav Jacob mig ett busskort och sa att detta skulle jag behöva. Sen fick jag brev nr 4. På brevet stod det att jag skulle ta buss nr 2 till ett område som heter Tullen, det var även en karta med ett inringat område. Då fick jag krupp, jag som har lokalsinne som en GNU, vad skulle jag göra nu tänkte jag. Väl på bussen försökte jag ringa Jacob för att fråga vad stoppet hette där jag skulle gå av, svaret jag fick var att han inte viste. Jag fick gå fram till busschaufören och fråga.

Efter en litenstund var det dax att hoppa av bussen. Men var skulle jag nu gå tro. Jag började spana efter lämpliga offer att fråga om var i helafriden jag skulle gå. Killen jag frågade var lika ovetande som jag. Som en yr höna fortsatte jag min vandrig och av förvåning lyckades jag utläsa lite krummelurer på kartan och kom på rätt väg. Efter jag gått en stund ringde Jacob och frågade om jag var framme ???  Jag tänte: Framme var??? Jag viste ju inte vart jag skulle. Bara en halvminut senare så såg jag var jag skulle

HUA HIN Thai massage, ååå underbart

I en timma befann jag mig i himmelriket.

Tack Jacob, du är helt underbar


Sen var det att dax att ta sig hem :) Väl hemma så hade Louise, Calle och Elliot redan kommit. Vi gjorde grillspett, men efter vi ätit så fanns det fortfarande mat över till en hel arme. Sen kastade vi lite boll. Undertiden kom även Thomas, Jaana och Milou :)  Vi valde sedan att gå in för jag vill bjuda på lite fika, men som en virrhöna som jag är hade jag glömt att köpa vissa saker, så det blev ingen tårta :( buuuu men jag har lovat att gottgöra alla.

Plötsligt säger Jacob att det finns ett Brev till.
I brevet stod det att jacob har betalt för ett medlemskap i IK-ymer vollybollsklubb
Jag blev så GLAD, jag har pratat om att börja träna i tusen år men det har inte blitt av.

Sen var det time för Louise, Calle och lilla Elliot att lämna, men när de de kommit ut i trappan så började Elliot gråta. Jag gick ut till honom och så sa han med tårar i ögonen att : Jag kommer att sakna er :(
Vilken underbar kille, än är världens goaste lilla 3 åring.


Jag vill tacka alla för denna underbara dag
jag vill tacka för alla gratulationer som jag fått,  på brev, telefon och facebook, och självklar av er som kom på besök :)


PUSSSSS på er alla

Idag fyller jag år :)

   
Hej alla goa och glada på denna jord :)
Idag vill jag att ni firar tillsammans med mig genom
att just vara goa och glada, hihihi


Thumbnail

Puss och kram

Eddie och Medusa på semester.

snc00200 (MMS)

Eddie och Medusa på semester.


RSS 2.0