Gran Canaria - många födelsedagar

Andersson/Helgesson har tillbringat den sernaste veckan på Gran Canaria tillsammans med Pappa Andersson som fyller 60år, Bror Andersson(som fyllde 23 på avresedagen) med sambo, Faster och farbror Måhlberg (fyllde nyss 70år) samt Farbror Lindne och sambo.

En mycket bra vecka med all inclusive,  dvs MYCKET mat och MYCKET dricka!
Detta kompenserades vi delvis med en långpromenad i Mas Palomas öknen bland nudister och gaykillar. Vi trivdes bra och efteråt räknade vi ut att vi promenerat nästan 2,5 mil. Ingen dåligt promenad om vi får säga det själva, allt medans de andra motionerande genom att lyfta tunga glas på hotellet!  Whiskeyn var lika stor som en liten öl!


Förutom sol och bad så var vi ute med minibus bl.a på småvägarna uppe i Bergen. Blev omkörda av galna spanjorer som tyckte att farbror Per körde alldeles för långsamt på de smala vägarna med stup och 90 greders svängar.  Vi tog en paus på en mycketr vacker utsiktsplats och skålade för Pappa i Champange.

Diverse turneringar utkämpades och lillebror Erik vann inte en enda! Emelie och Cissi körde lite vattengympa och sänkte medelåldern i bassängen rejält! Pappa och Farbror Bernt var på Massage och Farbror Per och Ia shoppade.
En bra semester!!!

 

/Emelie och Conny

Kommentarer
Postat av: Maria

ååå, underbart. Önskar jag kunde varit med er och fått lite färg på nosen. Hoppas att ni hade en underbar resa.Puss och kramMaria

2010-03-12 @ 07:00:28
Postat av: Maggan

låter nice /emma

2010-03-12 @ 23:44:25
Postat av: Anonym

Ooo vilken fin pappa dotter bild.

Kul att ni var så många som firade födelsedag.

Kram Mamma Mona.

2010-03-13 @ 10:45:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0