Kuala Lumpur

Nu ar vi har i hettan!
Borjade med att ata en massa kinamat tillsammans med Emelis kompis Elaine och hennes kille. Maten tog aldrig slut trots att vi att vi at sa mycket vi bara kunnde. Fick en snabbguidning av Kuala Lumpur

Igar tog vi taxi till Central market for att sedan strosa runt dar en stund och stoppa ner fotterna hos ett gang hungriga doktor-fiskar som at upp all var doda hud. Kittlades som bara den men tills slut var det riktigt skont! Nu har vi fotter lena som babtrumpr. Av nagon konstig anledning sa verkar fiskarna gilla svenska fotter bast for dom flockades hos oss. Kanske tyder det pa att vi tvattar fotterna lite for daligt!?
Fortsatte var vandring i China-town och sedan vidare mot Little India. Totalt spenderade vi nog minst 5timmar vandrandes och avslutade med att somna gott vid hotellpoolen med utsikt mot Petronas Twin Towers.  

Idag har vi varit ute vi Lake gardens , strax utanfor KL. Tittat pa orkiderer, hibiskus och en massa faglar i v'rldens storsta fagelpark. promenerade givetvis hem oxa. Vi maste skaffa oss en stegraknare!
Laddade for en ol vid poolen for att svalka av oss lite men ett OSREGN hann fore....men nu ar det over sa vi drar vidare nu....

Conny kollar in elektronikkvarteren nu.....dit ska vi tydligen! :)
Jag har bara handlat ett par solglasogon, bra jobbat tycker jag for har kan man verkligen handla ihjal sig!

Kramar

Kommentarer
Postat av: mona-Lisa

Tack för er hälsning..

Här är allt toppen.

Kram kram.

2010-06-11 @ 09:33:58
Postat av: mamma kerstin

Så mysigt att läsa om er resa- Jobbar idag- blåsigt o kallt- inte som förra bröllopslördagen precis! kram mamma kerstin

2010-06-12 @ 10:00:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0